Projekt P poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito.

Bez dopuštenja osobni podaci smiju se prikupljati i dalje obrađivati samo u slučajevima određenima zakonom.

Osobni podatak – Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Svrha prikupljanja – Osobne podatke prikupljamo u svrhu poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnosti i usluga na ProjektP.hr kako bismo mogli udovoljiti vašim interesima i potrebama, kako bismo vas informirali o postojećim i novim sadržajima, funkcionalnostima i uslugama koji bi vama mogli biti od interesa, te kako bismo vas upoznali s našim proizvodima i uslugama, kao i s onima naših povezanih društava i partnera.

Podaci koje obrađujemo – Pristup web stranici Projektp.hr je slobodan i ne zahtijeva registraciju. Ako želite, možete se predbilježiti za primanje obavijesti putem newslettera, sudjelovati u nagradnim igrama i nagradnim natječajima itd. Davanje osobnih podataka je dobrovoljno.Prilikom vaše prijave možemo obrađivati sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresu elektroničke pošte, adresu i grad.

Imate pravo zatražiti otkazivanje pretplate na promotivne e-poruke (newsletter i sl.) na način da nam na adresu e-pošte info@projektp.hr dostavite obavijest s vašim zahtjevom ili da sami isključite tu funkcionalnost ako vam je ponuđena u promotivnoj e-poruci.

Osobni podaci koje obavezno obrađujemo prilikom prijave na primanje obavijesti putem newslettera, na sudjelovanje u nagradnim igrama i nagradnim natječajima ostalim korisnicima prilikom korištenja ProjektP.hr neće biti vidljivi. Svojom prijavom na web stranicu ProjektP.hr dajete izričito dopuštenje da se vaši osobni podaci koje ste unijeli obrađuju u svrhu i na način predviđen našim Pravilima zaštite privatnosti na web stranici ProjektP.hr.

 

1. Prikupljanje i upotreba vaših osobnih podataka

Ankete i upitnici – Povremeno na našim stranicama provodimo ankete, istraživanja, upitnike i sl. Podatke koje prikupimo na taj način smatramo povjerljivima te ih koristimo isključivo za potrebe tvrtke Projekt P.

Poruke u elektroničkom obliku – Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vašu elektroničku poruku, odnosno obrazac, proslijediti trećoj strani kako bismo odgovorili na vaše pitanje odnosno udovoljili vašem zahtjevu.

2. Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima osim ako nas vi za to ne ovlastite. Međutim, kada je to potrebno zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge web stranice ProjektP.hr (npr. nagradna igra), smatramo da svojim pristajanjem na predmetni sadržaj, dajete privolu da vaše osobne podatke dostavljamo našim partnerima/povezanim društvima koji su neophodni za ostvarivanje te funkcionalnosti (npr. realizacija nagradne igre/nagradnog natječaja). Osigurat ćemo da naši partneri/povezana društva vaše osobne podatke obrađuju na način predviđen ovim Pravilima zaštite privatnosti na web stranici ProjektP.hr.

Na našoj stranici možemo vam ponuditi i značajke društvenih mreža koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka na društvenim mrežama. Stoga vas molimo da se upoznate s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži odnosno od strane trećih osoba.

3. Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili dostupa ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti.

Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Budući da nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje dostavljate prilikom pristupa ili korištenja drugih portala, odnosno izravno trećim osobama (npr. kod sudjelovanja u sponzoriranim aktivnostima), do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu koja može nastati vama ili trećim osobama zbog dostavljanja osobnih podataka na taj način.

4. Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički program. Ti su programi standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za web stranicu ProjektP.hr. Takvi statistički programi omogućuju nam utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike. Takav program je potrebno uvesti radi učinkovitosti strukture naše web stranice te mjerenja posjećenosti stranice ProjektP.hr.

Politika upotrebe kolačića

Ova web stranica koristi “kolačiće” (cookies) – male tekstualne datoteke koje se smještaju na vaše računalo s ciljem pružanja boljeg korisničkog iskustva. Kolačići se upotrebljavaju za pamćenje odabira korisnika i dostavljanja anonimnog praćenja korisničkih podataka trećim aplikacijama poput Google Analyticsa. U pravilu kolačići čine vaše iskustvo pregledavanja web stranica boljim. 

Međutim, možda ćete htjeti onemogućiti kolačiće na ovim web stranicama. Najučinkovitiji način da to učinite je da onemogućite kolačiće u postavkama svog preglednika.

Što su kolačići (Cookies)? Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica web stranice koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Svrha kolačića. Kada pristupite pojedinoj stranici, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama ProjektP.hr). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na ProjektP.hr potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja ProjektP.hr. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice ProjektP.hr.

ProjektP.hr prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html .

Zabrana cookija. Ovlašteni ste zabraniti primanje kolačića s web stranice ProjektP.hr tako da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izaberete tu mogućnost.

Promjene i prestanak Pravila zaštite privatnosti na web stranici

Projekt P j.d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web stranice te Pravila zaštite privatnosti na web stranici ProjektP.hr u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.